Grolys til planter og Gode venner 

Grolys til planter

En kedelige søndag morgen var jeg i tvivl om jeg gjorde det rigtigt, da jeg altid har hørt fra alle at LED skulle være supergodt. Men det bare så dyrt. Jeg har altid brugt HPS i mit grow, og det har altid virket fint i mit lille grow. Har aldrig haft nogle problemer med det.

Jeg har altid været tilfreds har ikke kunne klage, men da jeg begyndte at køre LED som skulle være så godt som alle påstod, så tænkte jeg at jeg ville undersøge lidt mere ind i sagen. Måske kunne jeg få et endnu bedre grow, måske endda få et bedre udbytte af min lille hobby. Min lille hobby har altid bare været til mit personlige forbrug, og nogle gange bare lige give her og dertil mine kammerater.

Grolys til planter og Gode venner

Så måske ved at få et bedre vækstlys, kunne jeg blive mere tilfreds. Overvejede det lidt, i løbet af nogle uger pga LED lamper er superdyre.

Jeg fandt så den nærmeste Growshop i forhold til hvor jeg bor, det var en Growshop som der er lokaliseret i Århus. Jeg tog bare lige derned for at høre om hvilke var den bedste lampe for ens krone. Jeg fik sludderet lidt med dem dernede. De anbefalede en hel masse forskelligt, fra helt dyre til lidt mere pengepung venlige LEDer. Og endda nogle der kunne kobles sammen og man kunne skrue ned for styrken med den, en form for dimmer.

Anden gang jeg så gik derned havde jeg endelig tænkt mig at købe en. Jeg fik så købt nogle af  de der hvor man kunne koble dem sammen og kunne skrue op og ned for styrken. Det var et perfekt køb for mig da jeg har et utraditionelt grow. Hvor nogle af de LED lamper ikke ville kunne lyse det hele op.

En af de her smarte og moderne pullovers, det kan jeg lide – læs mere om det her!

En af de bedste jeg holder af i dag

Men to hvor man kobler dem sammen var perfekt. Da jeg kom hjem installerede jeg dem med det samme, jeg havde brugt en masse timer på nettet hvordan man ville kunne klare det bedst. 

Jeg har nu haft mine LEDer i mit telt i 1 års tid nu, og kan ikke være mere glad for den udskiftning jeg lavede, fordi min planter ser meget bedre ud nu, og jeg får ekstremt meget produkt end jeg før fik, og det altid superdejligt. Godt jeg lyttede til mine kammerater, fordi uden dem havde jeg aldrig drømt om at skifte til LED.