En trist historie kan godt vendes til noget godt med gorilla grow

Gorilla grow

 

Dette er meget grænse overskridende for mig, men jeg tager mig nu alligevel modet og deler kort ud af min historie. Da jeg tænker at jeg umuligt kan være alene om dette, der må være andre i samme båd som jeg. 

Jeg er en ung kvinde på 28 år, ingen børn dog har jeg en sød lille hund og en kæreste som jeg deler hverdagen med. I mine tidlige teenager år begynder jeg at bemærke ændringer ved min krop og mig selv. Jeg begynder at snuble og være mere klodset. Dette tænkte jeg ikke over i starten lige ind til at det begyndte at udvikle sig til anfald hvor jeg bare lå i kramper. Og intet kunne stille op. Dette skræmte selvfølgelig både mine forældre og jeg selv.

En trist historie kan godt vendes til noget godt med gorilla grow

Mine forældre tog mig fluks til lægen, hvilket nok hvor meget godt selvom jeg modtog en trist nyhed efter flere undersøgelser og lægebesøg. Jeg fik nyheden om at jeg havde en tumor på min hjerne som skyldes disse epilepsianfald. Nå, men nu vidste vi da hverfald hvad vi havde at forholde os til. Det første lange stykke tid var jeg deprimeret og kunne ikke forstå at jeg skulle leve med dette resten af mit liv.

Med anfald og medicin. Med tiden tiltog mine anfald, de kom meget hyppigere og var voldsommere. Dette betød også ændringer i min medicin, hvilket var et nederlag for mig, men desværre en nødvendighed. Jeg kunne aldrig forud se hvornår eller hvad der udløste mine anfald. Det kunne ske i skolen, der hjemme eller når man ar ude. Hvilket også gjorde at jeg med tiden blev mere og mere indelukket for ikke at stå i sådan en pinlig men også farlig situation.

Min alene tid derhjemme gjorde at jeg forsvandt mere og mere ind i cyber verdenen og levede derigennem. Ind til jeg en dag kom forbi en artikel som omhandlede en engelsk teenager med samme diagnose som jeg selv. Denne unge mand brugte cannabis olie til at styre eller mindske sien anfald. Kunne dette virkelig være sandt, var det for godt til at tro på – jeg måtte simpelthen søge videre for svar. Efter flere års søgen, og diverse foredrag, læsning af diverse artikler og andre tilfælde tog jeg mig endelig modet til selv at ”prøve”.

 

Den rette olie hos den her forhandler

Men hvordan skulle jeg få denne olie, da den ikke ligefrem. Er til at opkøbe på apoteket eller i helse butikker. Jeg må ærligt sige at jeg var meget skeptisk. Men også meget nysgerrig da dette kunne ændre en hel del for mig. Men jeg fandt langt om længe en online butik på nettet med en tilhørende fysisk butik med beliggenhed i Århus – Gorilla Grow. Hos Gorilla Grow kunne jeg stille alle mine spørgsmål, og de hjalp mig videre med god rådgivning og hjælp, så den dag i dag producere jeg selv min medicinske olie.

Det skal dog lige siges at denne butik på ingen måder har taget del eller opfordret mig til at dyrke denne plante. For lige at få det helt på det rene. Den dag i dag er jeg ikke anfald fri, men hvor jeg før kunne få op til 15 anfald på en dag. Får jeg måske omkring 5 på en uge, og nu kan jeg bedre ”styrer” mine anfald. Det har betydet alfa og omega for min hverdag. Så tak til Gorilla Grow for at guide mig, og altid stå til rådighed på mail eller telefonisk.